vrijdag, augustus 03, 2012

Zaterdag 28 juli 2012


Hoi iedereen J,

Zaterdagmorgen zij we om 10 uur gearriveerd in Elburg op DE camping VSB! Sommige leden van team 1 vielen bijna in slaap tijdens de overdracht, maar we zijn ze wel heel dankbaar voor de contacten die al zijn opgebouwd. Om kennis te maken met de camping zijn we eerst gaan folderen, we zijn heel dankbaar voor de leuke gesprekken die we al mochten hebben met verschillende campinggasten.

De openingsactiviteit was direct een waar spektakel: Boer zoekt vrouw. De hele camping was een tijd lang in de ban van boer Christian, maar hij besloot uit slechts 3 vrouwen te gaan kiezen, die een heel team van kinderen/tieners hadden verzameld om de boer te laten zien hoe goed ze waren in o.a. koe melken, aardappels rooien, eieren uithalen en een prachtige cake versieren voor de boer. De spanningen liepen soms hoog op. Boer Christian besloot niet zijn hart te volgen, maar ging vooral voor een vrouw die hem praktisch het meest te bieden heeft, dit bleek Gerda te zijn.

Kortom, de 1e dag was nog helemaal geslaagd, misschien iets minder voor Johan, die eigenlijk van plan is binnenkort te trouwen met Gerda. We zijn ook blij dat er zoveel tieners waren tijdens de soos en hopen dat het zo gezellig zal blijven.

Groetjes team 2

Geen opmerkingen: