vrijdag, augustus 17, 2012

Donderdag 16 augustus 2012


Vanmorgen hadden de meesten toch wel een beetje moeite om uit bed te komen. Er was gisteravond officieel geen soos, dus uitslapen zat er voor niemand in. De kinderclub werd dit keer gedaan door Bram, en ook hier waren aardig wat kinderen aanwezig. Meestal kwamen ze wat later binnendruppelen.

’s Middags stond na de Bijbelstudie ‘water-geld-vuur-spons-medicijnen’ op het programma, maar door het uitmuntende weer werd dit geschrapt, en vervangen door een, in een sneltreinvaart in elkaar gezet waterfestijn. Dit was echt een waar succes, er zijn minstens 30 kinderen komen opdagen, en ze hebben de grootste lol gehad met waterballonvolleybal, spongebobkoppen,  met water bekers bij de ober van zijn dienblad spuiten en flessenvoetbal. Al met al zeer geslaagd.

Bij de Rock Solid was niemand aanwezig, en daarom besloten we met de rest van het team het zwembad in te duiken om daar een paar tieners op te zoeken. We hebben ons daar best vermaakt met de kinderen.

’s Avonds stond, na een opnieuw drukbezochte poppenkast , kwalleballen op het avondmenu. Het rugbyspelen met een zak moddel viel best in de smaak bij de personen die mee deden. Het werd een ware knokpartij, met de nodige blauwe plekken, zere kaken en tanden door de lip. Maar dat alles mocht de pret niet deren.

De avondsluiting werd weer goed bezocht en daar waren we heel dankbaar om. De soos is voornamelijk druk bezocht door tieners tot 15 jaar, en zo ook vanavond. Het lichtbaken zat tot half 12 stampes vol, en daarna werd het erg rustig, met af en toe een jongere die binnen kwam zetten.  


Geen opmerkingen: