maandag, augustus 13, 2012

Maandag 13 augustus 2012


Vandaag is het dan toch zo ver: De eerste dag van de nieuwe werkweek, met alle activiteiten. Niet iedereen stond even fris en fruitig op, maar dat mocht de pret niet drukken. Na ’s ochtends eerst ontbeten en stille tijd gehouden te hebben, was het eerst tijd voor de kinderclub. Deze was leuk bezocht door 12 kinderen.

’s Middags na de maaltijd was het weer tijd voor ons geestelijk voedsel, en ook hier gingen we verder waar we gisteren geëindigd waren. Bij Mozes in de woestijn, bij de Sinaï waar hij de twee stenen tafels met de wet kreeg,  die stuk gooide bij het zien van het beeld dat het volk Israël had gemaakt, omdat hij zo lang weg bleef, en ze hun God wilde zien.

Na de Bijbelstudie was het ook dit keer tijd voor de middagactiviteit, die deze middag bestond uit: Apenkooien. Deze viel heel goed in de smaak, en dit was ook goed terug te zien in het aantal kinderen dat de activiteit bezocht namelijk: 25 kinderen J. Een geweldig aantal!

Bij de Rock Solid, die over muziek ging, waren ongeveer 8 tieners aanwezig, en hier waren we ook heel blij mee. Ze vonden het erg leuk hoe het gebracht werd.

’s Avonds na het eten was het eerst  tijd voor de poppenkast. Er was een enorme opkomst van 20 kinderen. Hier waren we enorm blij mee J Daarna was het tijd voor de vrouwenavond. Hierbij konden er cup cakes versierd worden en een etagère gebouwd. Het viel erg in de smaak bij de vrouwen, en ze gingen tevreden naar huis.

De vond werd afgesloten met de avondsluiting over Romeinen 13 en de Soos.  Al met al een super begin van onze periode hier op de camping!

Geen opmerkingen: