woensdag, augustus 15, 2012

Dinsdag 14 augustus 2012


Ook deze dag was weer een dag met ‘het doordeweekse ritme’.  ’s Ochtends nadat we gegeten, en stille tijd gehad hadden, ging de kinderclub weer van start. Dit keren waren er tussen de 8 en 10 kids aanwezig.

’s Middags na de lunch ging de Bijbelstudie voor de laatste keer over Mozes. Hoe hij vroeg om de heerlijkheid van de HEERE te zien, maar toen alleen de ‘achterkant’ van God te zien kreeg, en daarbij zelfs al gedekt in een grot moest staan, maar toch kreeg waar hij in het geloof om vroeg. Ook al was het niet helemaal op zijn manier.

Daarna stond het postenspel op het programma, ’t Was jammer dat er niet veel kinderen voor op kwamen dagen, maar ’t was enorm lekker en warm weer, dus de meeste kinderen zaten ook lekker aan ’t strand. Kelly maakte van de gelegenheid handig gebruik, en voegde zich bij deze kinderen door ook lekker ’t water in te springen en mee te zwemmen.

De Rock Solid was een groot succes! Er waren 12 tieners, en met de eind klapper werd ook Thom niet ontzien met het vlahappen.

De avondmaaltijd was erg gezellig, en aan het einde werd deze omgegooid tot een heus watergevecht, waarbij de keuken totaal blank stond en op Rianne en Christien na iedereen kletsnat was, maar het is en blijft een geslaagde actie!

De poppenkast was weer een succes met ook deze keer ong. 20 kinderen! Ook het volleybal ’s avonds was erg leuk. We konden een leuke competitie doen met totaal 4 teams, en zelf Team Dabar had ook nog een wedstrijd ruimschoots gewonnen. En volgende week winnen we uiteraard de hele competitie ;)

De dag werd ook nu weer afgesloten met een mooie avondsluiting en een leuke soos. 

Geen opmerkingen: