zondag, augustus 12, 2012

Zondag 12 augustus 2012

 Het kostte toch wel wat moeite om zondagochtend op tijd aan het ontbijt te zitten, maar we kwamen er wel ;) Na een lekker ontbijtje en even opfrissen, was het tijd om de campingdienst klaar te gaan zetten. Dat was leuk, omdat we daar weer verschillende commissieleden tegenkwamen.


De campingdienst ging over Filippus en de Moorman. Het was een mooie dienst. Veel kinderen konden naar de crèche. Waardoor we nog extra hulp aangeboden kregen. Na de dienst was er gezellig koffiedrinken, en hier konden we ook nog kennismaken met de campinggasten, en verschillende commissieleden.

Nadat we onze lichamen gespijzigd en gelaaft hadden d.m.v. de lunch, was het weer tijd om ons geestelijk leven een energieboost te geven, d.m.v. een goede Bijbelstudie. Hierna was de tijd aan onszelf, en ieder ging zijns of haars weegs.

Rond het avondeten kwamen de leden van de band één voor één binnendruppelen, die de instrumenten op gingen stellen. ’s Avonds moesten degenen die nog naar de kerk wilden, nog heel erg haasten, maar ze kwamen er nog net op tijd ;)

Om half 9 begon Jonathan de Sing-Inn met welkom en gebed, en halverwege hield Marc ‘de preek’. Het was weer fijn om met elkaar te zingen en God groot te maken.

’s Avonds hebben we de dag beëindigd met een leuke soos. 

Geen opmerkingen: