zaterdag, augustus 11, 2012

Zaterdag 11 augustus 2012

Eindelijk weer een blog, nu de Dabar periode er al weer bijna op zit voor team 2. De 2 weken zijn echt omgevlogen, maar we zijn dankbaar voor alles wat we hebben mogen beleven. We zijn de vele campinggasten van heel jong tot oud dankbaar voor hun bezoek aan activiteiten of die gewoon langs kwamen voor een gezellig praatje. Hieronder nog enkele dingen die het vermelden waard zijn:

• Het levend cluedo was erg leuk, sommige karakters namen hun rol heel serieus zoals Priscilla die als huishoudster de ramen van de caravans van meer dan een straat heeft gelapt. Gelukkig wist een team de moordenaar van het spel te ontmaskeren: campingpastor Martin. Martin speelde zijn rol erg overtuigend en sommige kinderen begrepen helaas niet dat het maar een spel was en bleven Martin als dominee en moordenaar zien. We zijn Martin overigens erg dankbaar voor de positieve manier waarop hij aanwezig was op de camping!

• We zijn erg dankbaar voor het mooie weer tijdens de meeste activiteiten. Ondanks slechte weersverwachtingen bleef het droog, veruit de meeste activiteiten konden doorgaan zoals ze in het programma stonden. Vooral de 2e zondag mochten we het echt als een wonder ervaren dat na een enorme hoosbui om kwart over 7 er toch een sing-in gehouden kon worden om half negen, nadat het meeste water rond de kostbare apparatuur was weggeschept.

• Ons team bleek de 1e week nog een beetje opstartproblemen te hebben: tijdens de traditionele volleybalavond ondergingen we een schandalige vernedering. Gelukkig lukte het de 2e week ons een beetje te revancheren, al ging de overwinningstaart net aan onze neus voorbij.

• Het spuitvoetbal was een geweldig succes. Met leeuwenmoed vochten de spelers zich een weg langs de krachtige straal water naar het doel van de tegenstander, wat zeker de nodige hilarische momenten opleverde. Hierbij willen wij de brandweer hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze activiteit.

En dan niet te vergeten de kinderclubs waarbij we de kinderen verhalen mochten vertellen over Gods liefde door Jezus en leuke knutselwerkjes hebben gemaakt, de eindeloze watergevechten met onze achterburen, leuke middagactiviteiten, de Rock Solid waarbij het elke keer weer gezellig was met de tieners, poppenkastverhalen over Stef, de drukbezochte vrouwenavonden, bitterballen en gezellige gesprekken tijdens de soos. Kortom: het was geweldig en we hebben ook in kleine en grote dingen mogen zien dat God bij ons was en is.

Groet: Arinde, Christian, Priscilla, Amalia, Margreet, Gerda, Anneleen en Jan

Geen opmerkingen: