zaterdag, augustus 11, 2012

Zaterdag 11 Augustus 2012

Zaterdag, voor veel mensen een tijd van komen en gaan. Zo ook voor de wisseling van de wacht bij Dabar Elburg. Na twee weken hard werken voor de campinggasten, en de HEERE, is het voor team 2 dan tijd om te gaan, en voor team 3 tijd om te komen. Om 10:00 was de wisseling een feit. Als team 3 werden we hartelijk welkom geheten, en met een half team aanwezig sloten we de oude periode af, en begonnen we de nieuwe periode met gebed. Daarna mocht team twee eindelijk naar huis, en de felbegeerde rust opzoeken J

Voor ons was het feest toen echt begonnen. Nadat ook Marc en Christien aangekomen waren, we het Lichtbaken weer ingeruimd hadden, en er boodschappen gedaan waren konden we eindelijk lekker lunchen. Na de lunch hadden we de eerste Bijbelstudie over Mozes bij het brandende braambos.

Hierna was het folderen aan de beurt. De groep en de camping in drieën, en folderen maar. Leuke en goede gesprekjes en contacten waren het gevolg. Al met al een goed begin van het daadwerkelijk Dabarwerk.

Nadat we ’s avonds lekker gegeten hadden, was het tijd voor de voorbereidingen voor de Welkomsavond. De ouderen konden gezellig een ‘baksie koffie’ drinken, en voor de jongeren waren er verschillende activiteiten, waaronder een grote kettingreactie, ‘bierpulslide’ en een heuse fotoshoot. Vooral de kettingreactie en fotoshoot vielen goed in de smaak. Hoewel we grote ‘concurrentie’ van de activiteiten van het Recrateam hadden, door het 50-jarig bestaan van de camping, was het erg gezellig!

Nadat we alles opgeruimd hadden, was er de eerste avondsluiting, met aansluitend de eerste soos. Het was erg gezellig. Een moedgevend begin voor deze nieuwe periode!


De hartelijke groeten van team 3:

Kelly, Marc, Christien, Thom, Bram, Linda, Rianne en Jonathan

Geen opmerkingen: