vrijdag, augustus 24, 2012

Donderdag 23 augustus 2012

Deze week staat natuurlijk al heel de week in het licht van het thema ‘Feest’, maar vandaag hadden we ècht feest, want onze teamleidster Kelly, is 25 jaren OUD geworden. En zo voelt ze zich ook J (Volgens ons) Maar al met al was het hartstikke gezellig, met een geweldig uitgebreid ontbijt van Bert en Alie, cadeautjes, vlaggetjes en slingers!

Ook op de kinderclub werd daar goed de aandacht aan gegeven, en ook weer lekker gezongen voor haar. Alle kinderen kregen mini tompouces. En dat viel goed in de smaak.
Tijdens de maaltijden, werd  ze er vaak zat mee geplaagd, en van de ‘Kellly-pest-vrije-dag’ die ze zelf had voorgesteld, kwam niet veel terecht.  

Het boodschappenspel was erg leuk die middag, en er kwamen zeker een goed aantal kinderen op af!
Ook de poppenkast stond weer in het licht van feest, en Kelly’s  verjaardag. Ze kreeg  zelfs een heus cadeau van de poppen!

Het trefballen van de avond was erg leuk, en we hadden veel tieners! En ook ons team werd niet ontzien, incl. de jarige jet.
De avond eindigde met een leuke en gezellige soos, waarmee ook 23 augustus als een leuke verjaardag werd toegevoegd aan het ‘verjaardagenboek’ van onz’ aller Kelly.

Nog even goed om te melden: deze blog stroomt een beetje over van de verjaardag van Kelly, maar dat is niet erg: het is een perfecte weergave over hoe deze donderdag verlopen was J

Geen opmerkingen: