zaterdag, augustus 06, 2011

vrijdag 5 augustus

Vrijdag, onze laatste (echte) dag hier op de camping… Bij de kinderclub hebben we geluisterd naar het verhaal dat Christel vertelde dat ging over ‘geen zorgen’ maken. Als werkje gingen we aan de slag met verf. Voor het eerst in de twee Dabarweken van team twee, kon er lekker gekliederd worden. Met wasknijpers en lege wc rolletjes werden de mooiste bloemen en vogels op het papier gezet.

De Dabar periode van team 2 werd feestelijk afgesloten! Tijdens de middagactiviteit hebben we er met elkaar een groot feest van gemaakt! Er werden cakejes versiert en pannenkoekjes gebakken. Natuurlijk ontbrak het drinken, en andere lekkere dingen niet.
Wij vonden het erg leuk om onze periode met zo’n groot feest af te sluiten!

Vanaf 16.00 moesten alle mensen die bij het veldje waren goed oppassen, want de tieners hadden daar met de Rock Solid een frisbee festival. De frisbees vlogen door de lucht.

Niet alleen bij de middagactiviteit, maar ook bij de poppenkast was het feest! Fred was jarig! De poppenkast was helemaal versiert met mooie linten en ballonnen. Het verhaal was zo spannend omdat Rianne eerst geen cadeautje voor Fred had, want dan mocht ze niet op het feestje komen. Maar gelukkig is het toch allemaal nog goed gekomen, en konden Fred en Rianne een groot feest maken. Fred trakteerde zelfs op lollies!

Op vrijdag is er in de vakantie elke week een kampvuur. Ook vanavond was dit er weer! De kinderen genoten van de marshmallows en broodjes. De jongeren maakten het vooral met elkaar gezellig! Het vuur zorgde ervoor dat het lekker warm was. Dit konden de mensen die zich aan de mid-zomerduik waagden wel gebruiken…

Na het kampvuur hebben wij ons terug getrokken in het Lichtbaken, en zijn we, midden in de nacht, begonnen met de ‘grote’ schoonmaak. Ook Bouwe, de bewaker van de camping, kwam nog gezellig even langs. Hij is een topbeveiliger die de camping van de ondergang heeft gered !!

Geen opmerkingen: