woensdag, augustus 10, 2011

De eerste Dabardagen van team 3

Inmiddels zijn er alweer 5 dagen voorbij, dus is het de hoogste tijd voor een nieuwe blog.

Zaterdag 6 augustus
Na een gezellig ontmoetingsweekend, een voorbereidingsweekend, een vergadering en vele uurtjes persoonlijke voorbereiding was het tijd om écht te gaan beginnen: Dabar 2011!
Om 10.00 uur was het al een drukte van belang in het Lichtbaken. Na een gezellige overdracht en eerste lunch op de camping werd het tijd om te gaan folderen. In tweetallen de camping op om de campinggasten te laten weten dat wij er zijn: een beetje spannend voor sommigen, maar ook heel erg leuk!

Zondag 7 augustus
In een mooie campingdienst mochten wij ons als team voorstellen. Fijn om te zien dat de dienst zo druk bezocht was! ’s Avonds hebben we genoten van een mooie Sing-in, waar we ook weer een paar leden van team 2 mochten terugzien: leuk dat jullie er ook bij waren!

Maandag 8 augustus
De kinderclub van maandag was gezellig, maar erg rustig. We hebben met de kinderen nagedacht over de geboorte van Jezus en, ter ere van zijn geboorte, beschuit met muisjes gegeten. Ook stonden Rock Solid en de poppenkast op het programma. Nadat Jonathan en Niels het Lichtbaken uitgestuurd waren, was het tijd voor een echte vrouwenactiviteit: teenslippers versieren! We sloten de dag af met de soos, waarin we door mooie gesprekken al veel van Gods kracht en liefde mochten zien. Na een lange, maar hele mooie dag kropen we rond half 4 onze bedjes in.

Dinsdag 9 augustus
Hoewel de kinderclub van maandag nog erg rustig was, waren er op dinsdag veel kinderen die de weg naar het Lichtbaken hadden gevonden: gaaf! Ook het middagspel, Rock Solid en de poppenkast verliepen goed. Leuk om weer veel nieuwe gezichten te zien! Om 20.00 uur was het tijd voor volleybal. Hoewel de weersvooruitzichten er niet heel goed uitzagen, is het de hele avond droog geweest waardoor het volleybaltoernooi gewoon door kon gaan. Rond 22.30 uur stroomde het Lichtbaken vol met mensen. Wow, wat was het druk! En weer hebben we met een aantal campinggasten verder mogen praten over het geloof. Super!

Woensdag 10 augustus
Voor vandaag een wat minder druk programma: fijn om even tijd te hebben om bij te komen van alle belevenissen van de afgelopen dagen. Na de kinderclub van vanmorgen hebben we lekker de tijd gehad om even iets voor onszelf te doen. Een paar zijn lekker hun bedje in gedoken, anderen hebben boodschappen gedaan of zijn even naar het stadje geweest.

Tot zover de update van onze eerste Dabardagen. De tijd vliegt echt als je hier bent! We proberen om snel weer iets van ons te laten horen: tot blogs!

Groetjes van team 3

Geen opmerkingen: