zaterdag, augustus 06, 2011

maandag 1 augustus

Het was alweer de eerste echte dag van onze tweede week hier op de camping. Alle gebruikelijke activiteiten zijn weer langs gekomen. Het thema voor deze week in ‘Tijdreis’. Alle activiteiten van Dabar, maar ook van het recreatieteam zullen op dit thema afgestemd zijn.

De dag begon met de kinderclub. Er werd een verhaal verteld over de bruiloft in Kana. Op een gegeven moment was op dit feest de wijn op, maar Jezus veranderde grote potten water in wijn, en deze wijn was zelfs nog beter dan de wijn die al eerder op het feest geschonken was!

’s Middags zouden er tijdspelen gehouden worden, maar omdat er niet zo heel veel kinderen waren, hebben we levend bingo gedaan. Dit was erg gezellig! Om 16.00 was het tijd voor de eerste Rock Solid. Het ging vandaag over creativiteit. Er is gezellig geklodderd met verf, en er zijn verschillende onderdelen van de Lama’s nagespeeld.

Na het heerlijke eten, ging de poppenkast van start. Roos was vorige week naar huis gegaan, maar gelukkig kon Fred vandaag vertellen dat zijn nichtje Rianne komt logeren! Nu heeft hij toch iemand om mee te spelen en om spannende dingen mee te beleven.
Vervolgens werd het Lichtbaken voor een paar uurtjes verboden terrein voor de heren onder ons. Er stond namelijk de traditionele maandagavond–vrouwenavond op het programma. Het zou een echte beautyavond worden, en dat is het zeker geworden! Onder het genot van een kopje thee, en chocoladefondue is er o.a. genoten van gezichtsmaskertjes en verschillende kleuren nagellak.
Om 10 uur was iedereen weer welkom in het Lichtbaken voor de avondsluiting. We mogen terug kijken op een goed begin van onze tweede week!

Geen opmerkingen: