zaterdag, augustus 06, 2011

dinsdag 2 augustus

Dinsdag! Bernardo heeft vanmorgen op de kinderclub een verhaal verteld over een blinde man die door Jezus weer genezen is. Wat een wonder dat iemand die nog nooit heeft kunnen zien ineens beter wordt gemaakt en alles kan zien! God is groot!

De middagactiviteit werd vandaag op het veld gehouden. Alida en Christel hadden een heleboel leuke spelletjes voorbereid en er is een echte ‘wees op tijd’ wedstrijd gehouden. De Rock Solid ging vandaag over ‘Ik snap er niks van’. Een thema dat inging op vragen die iedereen heeft, zoals ‘welke schoenmaat heb jij?’ of ‘waarom ben ik een jongen en geen meisje?’ Op het eind was er nog een verassing! Bernardo en Petra hebben nog een keer de chocoladetest van vorige week maandag gehouden omdat iedereen het toen zo lekker vond.

Fred en Rianne hebben weer iets spannends meegemaakt, en hier hebben we allemaal van genoten toen we naar dit verhaal luisterden.
Om 8 uur is het wekelijkse volleybaltoernooi weer van start gegaan. Er hadden zich 6 teams aangemeld om mee te doen. Na een spannende finale mocht ‘Team Team’ de slagroomtaart in ontvangst nemen. Na de avondsluiting ging de soos open, en zijn er veel jongeren langs geweest om gezellig een babbeltje te maken en om iets te eten en te drinken.

Geen opmerkingen: