zaterdag, augustus 06, 2011

donderdag 4 augustus

Het eind van onze Dabar periode is alweer bijna in zicht. Nog twee volledige dagen, en zaterdag gaan wij alweer naar huis.
Bij de kinderclub werd vanmorgen het verhaal van Thomas verteld. Jezus was opgestaan uit de dood en was bij zijn leerlingen geweest, maar Thomas was toen niet aanwezig. De leerlingen vertellen later aan Thomas dat Jezus is opgestaan, maar Thomas kan het niet geloven. Een week later zijn de leerlingen weer bij elkaar en dan is Thomas wel bij hen. Ook deze keer komt Jezus weer ineens door de gesloten deuren binnen. Nu kan Thomas zien dat het echt waar is; Jezus is opgestaan!

Gelukkig was het mooi weer, want voor ’s middags hadden Rik en Bernardo een groot aantal spelletjes met waterballonnen klaargezet. Iedereen is (een beetje) nat geworden, want aan het eind van de activiteit was er geen één gevuld waterballonnetje meer heel.
De Rock Solid van vandaag ging over bidden. Wat is bidden, en waarom zou je eigenlijk bidden? We hebben leuke gesprekken en gezelligheid met de tieners gehad.

Vanavond hebben we een bioscoopavond gehouden. We hebben met jongeren vanaf 12 jaar de film ‘To Save A Life’ gekeken. Een indrukwekkende film die gaat over het leven van jongeren, die problemen met vrienden hebben. Soms kijken mensen je raar aan voor bepaalde dingen, maar er is altijd een God die van je houdt!
Na de avondsluiting hebben we weer met de jeugd van de camping de dag gezellig in de soos afgesloten. Leuk dat jullie er allemaal waren!

Geen opmerkingen: