woensdag, augustus 03, 2011

vrijdag 29 juli

Het was vandaag weer heerlijk mooi weer! Zoals het ondertussen de gewoonte was, zat het Dabar-team om kwart over 8 aan het ontbijt. Langzaam werd iedereen wakker, en zwaaiden we naar de paar mensen die in deze vroegte langs het Lichtbaken liepen. Nadat wij onze boterhammen op hadden, was het tijd voor de kinderclub. Bernardo vertelde het verhaal over de centurio van Kafarnaum. Het werkje dat hierbij hoorde bestond uit een soort legpuzzel.

’s Middags stond eigenlijk ‘Bouw het decor’ op het programma, maar omdat eerder deze week de talentenjacht niet door was gegaan, hebben we vandaag deze alsnog gehouden. Zo hebben we onder andere genoten van een poppenkastshow van Evert, Albert en Andries.

De Rock Solid ging vandaag over angst. Iedereen heeft weleens momenten waarop hij/zij last heeft van angstige gevoelens…

Om half 7 was het tijd voor de poppenkast. Er was vandaag weer een nieuw avontuur van Fred en Roos. Helaas moesten we vandaag afscheid nemen van Roos, want zij ging weer terug naar huis. Fred blijft alleen achter op de camping, maar volgende week komt zijn nichtje logeren, en dan zullen Fred en zij vast ook weer een heleboel spannende dingen beleven.


Het was vanavond ook weer tijd voor het kampvuur. We hadden veel en mooi hout, dus het vuur brandde goed! De kinderen hebben genoten van de marshmallows en broodjes die zij bij het vuur mochten opeten. We hebben met z’n allen de avond ook bij het kampvuur afgesloten met het zingen van een paar liedjes, en een stukje uit de Bijbel. Hierna bleef het nog lang gezellig bij het kampvuur…

Groetjes,
Alida, Arinde, Bernardo, Christel, Petra en Rik

Geen opmerkingen: