woensdag, juli 18, 2012

Zondag & Maandag

Zondag 15 juli en maandag 16 juli.


We begonnen vandaag met de campingdienst in het grote gebouw van de camping.
Alle teamleden stelden zich voor en Jaap (de campingpastor) hield een preek over Lukas 15.
Na de dienst kwamen er veel mensen koffiedrinken in Het Lichtbaken en de kinderen vermaakten zich met het speelgoed. Na de lunch hadden we een relaxte middag en de band kwam rond half 5 om alle spullen voor de sing-in klaar te zetten. Een paar teamleden gingen naar de kerk in Elburg en een paar bleven bij het lichtbaken om de band te helpen met het klaarzetten. De sing-in begon om 20.30. Tot 20.29 heeft het geregend en om 20.30 begon de zon te schijnen. Wat een 'toeval'.
's Avonds in de soos wat het erg rustig, wat meestal het geval is op zondag.

De volgende dag was de eerste dag met alle activiteiten. We begonnen met de kinderclub en de opkomst was enorm. Er waren 2 kinderen, maar het gaat niet om het aantal. We konden zo rustig beginnen en een beetje inkomen in het hele Dabar-gebeuren. Na de kinderclub haden we stille tijd en het ging over Mozes. Tijdens de lunch hebben we de afgelopen dag geevalueerd en vervolgens hadden we de teambijbelstudie.
Als middagactiviteit hadden we levend Ganzenbord, een erg geslaagde activiteit. De jongste kinderen vonden het erg leuk en de oudere kinderen vonden het leuk om de kleinere kinderen te helpen.
Na het diner begon de avondactiviteit: de vrouwenavond. Voor de mannen dus een avondje om even te relaxen terwijl de vrouwen bloemen van servetten en kaarsvet gingen maken.
Toen de vrouwen uitgeknutseld waren hadden we de avondsluiting die over Jona ging.
De soos was voor de eerste keer erg gezellig, en rond 3.00 ging iedereen slapen.

Dit was het weer voor deze dagen, volg ons ook op twitter via @dabarelburg

Groeten van team 1

Geen opmerkingen: