zaterdag, juli 21, 2012

Dinsdag

Dinsdag 17 juli

Na een goede nachtrust trapte Petra de dag af met het verhaal over een verlamde man. Door zijn vier vrienden werd hij naar Jezus gebracht die hem zijn zonden vergaf en hem vervolgens ook nog beter maakte! Er waren deze keer al meer kinderen aanwezig dan de eerste dag. Na het verhaal maakte de kinderen een knutselwerk waarbij ze de verlamde man door het dak konden laten zakken. Tijdens de kinderclub konden de ouders gezellig komen koffie drinken en werd er lekker geteut.

Tijdens de stille tijd en Bijbelstudie zoomden we voor het laatst in op aspecten uit het verhaal van Mozes. In het gedeelte dat we bestudeerden zagen we dat God zich aan Mozes liet zien. Ook zagen we dat God beloofde met Mozes mee te gaan. We ontdekten dat God ook zo met ons meegaat in ons werk op de camping.

Na de Bijbelstudie hielden we onze middagactiviteit met als thema ‘Zomerspelen’. We trapten af met een paar potjes trefbal, waarna we nog enkele spelen met water deden waarbij we lekker nat werden. We sloten af met vlieger, wat dankzij de geweldige wind een groot succes was. Om vier uur begon het te regenen zodat de tieners geen moeite hadden om binnen te komen voor de tienerclub. Het ging op de tienerclub deze middag over ‘jezelf zijn’. De tieners leerden dat het belangrijk is om je eigen identiteit te ontwikkelen en jezelf moet zijn ondanks wat andere mensen daar van zeggen. Na een lekkere maaltijd wat het alweer tijd voor de poppenkast. Henk en Ingrid gingen op zoek naar de ouders van Henk en beleefden ondertussen weer veel avonturen! Om acht uur ’s avonds was er weer het wekelijkse volleybaltoernooi. Er deden vier teams mee, waaronder ons eigen team. Een team van Wezepers ging ervan door met de taart.

De avondsluiting handelde verder over hoe Jona opgegeten werd door de vis en het gebed dat Jona vervolgens tot God richt. Het begin van de soos was erg druk omdat veel volleyballers nog even gezellig bleven hangen. Ook later op de avond (lees nacht) kwamen er nog gezellig mensen op de soos. Vroeg naar bed gaan is er niet meer bij :-)

Geen opmerkingen: