vrijdag, juli 15, 2011

De eerste week van team 1

De eerste week van team 1 zit er alweer bijna op. :-( De tijd vliegt hier!

Het fotospel van maandagmiddag was een succes, ondanks de warmte. Gelukkig stond alles nog hetzelfde als op de foto's. :-) 's Avonds werden de heren uit het Lichtbaken verbannen en hadden we onze wekelijkse vrouwenavond. Zeepkettingen maken, het viel bij iedereen in de smaak!

Dinsdag deden we het spel ruilhandel. Twee groepen gingen een uur de camping over om een appel en een ei te ruilen tegen van alles en nog wat, van een zakje bevroren gehakt tot een knuffelpaard. De kids (en de teamleden :-P) hebben zich uitstekend vermaakt 's Avonds was het wekelijkse volleybalavondje, wat helaas een beetje in het water viel. Desondanks hebben we veel lol gehad!

Woensdag was een lekker 'uitrustdagje'. Er was alleen kinderclub, verder hadden we alle tijd om weer een beetje bij te komen. 's Avonds hebben we een bidstond gehouden, met daaropvolgend een Bijbelstudie met Hans Scherphof.

Donderdag hebben we met de kids verstoppertje gespeeld. Leuk om te zien dat voor zo'n oeroud spelletje toch animo is. ;-) 's Avonds waren er een aantal fanatiekelingen die 'ge-water-voetbald' hebben, met aansluitend een glijpartij op het springkussen. :-D Veel plezier dus, ondanks de regen die weer met bakken uit de lucht kwam.

Vanmorgen was er weer kinderclub. Het themalied 'ondersteboven' valt erg in de smaak, ook bij de twee Duitse meisjes, die elke dag trouw komen. Praten en voorlezen in het Duits wordt hier dan ook met veel verve gepraktiseerd. :-)

Wat niet vergeten mag worden, is het feit dat het Lichtbaken elke avond met de soos helemaal vol zit. We zijn dankbaar en blij te zien dat de jongeren blijven komen en het ook leuk vinden om te blijven hangen. We ervaren duidelijk dat God werkt, ook tijdens de soos!

Dinsdagavond begon het stevig te regenen, wat woensdag ook aanhield. Het Lichtbaken bleek gisteren niet bestand te zijn tegen zoveel water, want boven de bar (naast de computer) drupt er van alles naar beneden. ;-) Met teiltjes en handdoeken is dit gelukkig goed op te lossen. Daarnaast hebben we af en toe last van een verstopte gootsteen, maar gelukkig was daar gisteravond (rond 00.00 uur) onze redder in nood: Alie! :-D Met de (vloeibare) gootsteenontstopper hebben we de gootsteen flink onder handen genomen en ziedaar het resultaat: hij loopt weer door! Joepie!

Zo, dit was een update van deze week. Tot de volgende blog!

Liefs van Dabarteam 1 (Gerline)

Geen opmerkingen: