maandag, augustus 03, 2009

Team 3 2009

Hey allemaal,

het is alweer woensdag van onze eerste week Dabar... tijd voor een eerste berichtje van onze kant. We zijn er sinds zaterdag. Meteen zaterdag onze welkomsactiviteit gehouden, wat meteen een groots succes was. We hadden verscheidene raadspelletjes georganiseerd. Zo hadden we een pot vol snoep. Maar als echte trekpleister een echte auto vol ballonnen. En voor de mensen met een beetje oldtimer-kennis. Het was een echte Fiat 850. Stuur maar een berichtje als jij denkt te weten hoeveel ballonnen er in passen!! ;-)

Zondag kerkdienst gehad, daarna nog lekker de tijd om even te wennen om (weer) hier te zijn. Jaja, en dan maandag begint Dabar dan ook echt!! Met de eerste kinderclub, Rock Solid, vrouwenavond en ga zo maar door. Natuurlijk mag het 'gekke dingenspel' niet ontbreken bij Dabar, dus daar zijn we dan ook maar mee begonnen.
De volgende dag weer een lekker druk dagje gehad. Maar wel super gaaf. We hebben onder andere volleybal gespeeld met de campinggasten. Lekker fanatiek dit jaar. Enne... Marc en Geerten hebben nog een plastic tafel naar zijn grootje geholpen tijdens het zandkastelen bouwen. Ze wilden een kasteel bouwen waarin je echt kon zitten. Zucht!

Wat we verder nog gaan doen, laat ik nog even lekker voor mijzelf. Wil je het toch weten, kom een keer langs of kijk binnenkort maar weer op de site. ;-)
Ik stop met het bericht, Kinderclub gaat zo beginnen.

Tot ziens en groeten,
Marc, team 3

Geen opmerkingen: