donderdag, juli 09, 2009

Alweer over de helft van de eerste week!

Zo, en nu is het alweer donderdagavond! Wat een volle drukke dagen zijn het! Maar wel echt heel gezellig! Zondagmorgen campingdienst gehad, daar hebben we het motto van deze twee weken vandaan gehaald: 'Weer of geen weer, prijs de Heer!'
Zondagmiddag gezellig een spel gedaan en 'savonds was er sing-inn. Jammer was, dat toen de band net alles had opgezet, de hemel open brak! Het begon hard te regenen. En het bleef maar doorgaan, dus we hebben de sing-inn verplaatst naar binnen, onder leiding van een gitaar en een keyboard. Maar ondanks dat was het erg mooi en gezellig met elkaar!
Maandagmorgen de eerste kinderclub gehad, nog niet erg veel kinderen, maar ook dit was erg gezellig. 'sMiddags een speurtocht over de camping gedaan, daarna Rock Solid. 'sAvonds poppenkast en daarna hadden we vrouwenavond. Onder het genot van een chocoladefondue, genoeg eten voor erbij en een leuke film was het erg geslaagd!
En het programma van de andere dagen lijkt er erg op. Dinsdagmiddag vossenjacht gehad en 'savonds was er een volleybaltoernooi! Woensdagmiddag waren we vrij en zijn we als team in Nunspeet wezen eten en daarna hebben we gebowld. 'sAvonds een interessante bijbelstudie over het thema van Dabar van dit jaar: 'Vrijheid'.
Iedere avond na het avondprogramma is er Soos, erg leuk om te merken dat er steeds meer nieuwe jongeren bijkomen en dat ze steeds langer blijven hangen.
Vanmorgen weer geknutseld en ondertussen met de ouders koffie gedronken. Vanmiddag hadden we eerst waterspelletjes op het strand bij het water. Het weer was niet heel lekker, maar toen iedereen eenmaal nat was maakte dit ook niet meer uit. Koud bleef het jammer genoeg wel.
Aan het eind van de middag een spel gedaan met de wat oudere kinderen en net na het eten hadden we poppenkast. Zometeen begint het douanespel en dan zullen we zien wie er slimmer is: het team als douane of de kinderen als smokkelaars!

Geen opmerkingen: