maandag, augustus 28, 2006

De laatste foto's van deze zomer

Het heeft wat tijd gekost, edoch: de laatste foto's van deze zomer staan nu online. Week 6 was een toffe afsluiting van Dabar Elburg 2006.

We hebben het erg gaaf gevonden om deze tijd op de camping te mogen zijn. De clubs en activiteiten waren leuk en gezellig. Maar zeker net zo tof waren al die momenten tussendoor dat we met elkaar in of rond het Lichtbaken rondhingen of bijvoorbeeld bij het kampvuur zaten. Veel lol, veel Ligretto en Halli Galli, veel gave gesprekken en mooie momenten waarin we met elkaar konden zingen, bijbellezen en bidden, zoals de avondsluitingen.

Nog even een herhaling: Als je wilt kun je altijd met iemand van ons praten over wat je ook maar bezig houdt - leuke of moeilijke dingen of vragen die je hebt (wisten jullie al, maar een keer extra zeggen kan geen kwaad!). Misschien heb je ook wat aan de links aan de rechterkant.

We bidden voor jullie in dit komende jaar, dat het een goed jaar voor je zal zijn en dat je in dit jaar iets van de Here God zult ervaren wat je eerst nog niet kende. Hij is zo geweldig en houdt zoveel van jou!

Gods zegen en graag tot mails/MSN's/bels/schrijfs/ziens!

Geen opmerkingen: